Utánpótlás összefoglaló (3. hét)

Szuper hangulatú, játéktapasztalatban gazdag Bozsik-torna és nagypályás rangadósiker is színesítette múlt hetünk utánpótlás eseményeit!

 

LEÁNY

 

Leány Regionális U-16 HNP Közép-Nyugati csoport:

 

1. forduló: Paksi SE – Szentlőrinc-Sellye 6-1 (1-0)

Szentlőrinc-Sellye: Csonka – Sáfrán V., Király, Sáfrán J., Horváth, Kecze, Kapuvári, Szabó, Pankotai. Utánpótlás edző: Balogh János.

Gólszerzők: Sáfrán (57.)

 

2.forduló: Szentlőrinc-Sellye – Budapest Honvéd 3-3 (3-1)

Szentlőrinc-Sellye: Csonka – Sáfrán V., Király, Sáfrán J., Horváth, Kecze, Kapuvári, Szabó, Pankotai. Utánpótlás edző: Balogh János.

Gólszerzők: Kapuvári (10., 15.), Sáfrán (25.)

 

Leány Regionális U-19 Közép-Nyugati csoport:

 

2. forduló: Szentlőrinc SE – Csepel FC Kft. 1-1 (0-1)

Szentlőrinc SE: Domján – Hévizi, Nagy, Tímár, Markovics, Fett, Portász, Bende (Maár, 61.), Bálint, László, Bota. Technikai vezető: Vígh György.

Gólszerzők: Nagy (78.)

 

 

Női NB II. Nyugati csoport:

 

1.forduló: Ada Nova SE – Szentlőrinc-DPASE 0-5 (0-3)

Szentlőrinc-DPASE: Gyulás – Virág, Spiel, Somogyi, Rituper, Buzási (Szabó L., 78.), Farkas, Szabó A., Palka (Rácz, 27.), Domján, Bocz. Technikai vezető: Vígh György.

Gólszerzők: Farkas (9., 31., 54.), Spiel (23., 94.) 

 

 

FIÚ

  

Bozsik-program U7:

 

A tornán résztvevő keret: Miliczki, Magyar, Lajtmann, Lesnyik, Papp, Horváth, Fehér. Utánpótlás edzők: Tieber Kíra és Világos Dávid.

 

Tieber Kíra: - Szerencsére sok csapat megjelent U7-es és U9-es korosztályban is. Örülünk, hogy a szülők is ott voltak és szurkoltak a gyerekeknek. Azt gondolom, a csapatunk nagyon bátor volt, sikerült a nyári pihenés után az első fordulóra rögtön visszarázódnunk. Nagyon szépen játszottak a gyerekek és jól alkalmazták az eddig tanultakat. Lelkesedésben nem volt hiány!

 

Világos Dávid: - Kiemelkedő egyéni teljesítményeket láttam több gyerkőcnél is. Érdekes volt tapasztalni, hogy a nyári szünet eltelte után rögtön jól szerepeltünk. Fejlődni mindig lehet és kell is, soha rosszabbat!

 

 

Bozsik-program U9:  

 

A tornán résztvevő keret: Bedő, Busi, Csöme, Gálffy, Hatos, Horváth, Jung, Katona, Magyar, Miliczki, Szabó, Szalai, Szilvási. Utánpótlás edző: Kurucsai Kornél. 

 

Kurucsai Kornél: - Sok gyerkőcnek még meg kell szoknia a nagyobb pályát, többeknek is ez volt az első U9-es rendezvénye, így akadt, aki kicsit még bátortalannak tűnt, de összességében nagyon sok ügyes megoldást, szép gólokat láthattak a szülők.

 

MLSZ Regionális U-13 Dél-Nyugati csoport:

 

3. forduló: Szentlőrinc SE – Gold-Sport Kft. 0-3 (0-1)

Szentlőrinc SE: Katona, Ninkó, Németh, Erdei, Egri, Mudik, Jakab, Szabó, Flaska. Utánpótlás edző: Nagy Ronald.  

 

Nagy Ronald: - Jó időben, jó kis mérkőzést játszottunk, amelyen sajnos nem sikerült itthon tartanunk a hárompontot. Az ellenfél az első játékrész végén megszerezte a vezetést, ez lélektanilag rosszul érintette a srácokat. Ezután próbálkoztunk tovább, volt büntetőnk is két alkalommal, amiket kihagytunk. Az ellenfél megérdemelten nyert. Erőnlétben, gyorsaságban és akaratban sokat kell fejlődnünk még.

 

MLSZ Regionális U-14 Dél-Nyugati csoport:

 

4.forduló: Szentlőrinc SE – PVSK 2-3 (2-2)

Szentlőrinc SE: agy (Benkő 67.) - Nemes, Jakab (Mudik 76.), Németh, Jung - Darázsi (Végh 76.), Egréder, Császár (Csabai 55.) - Szabó (Ninkó 67.), Serdán, Liber. Utánpótlás edző: Batári Tamás.

Gólszerzők: Szabó (12.), Serdán (38.)

 

Batári Tamás: - A korosztályhoz képest elég színvonalas, roppant izgalmas mérkőzést játszott a két jól felkészített csapat. Az első félidőben inkább a vendég együttes akarata érvényesült. Ebben a játékrészben nem tudtuk annyit birtokolni a labdát, amennyit szerettük volna, ezáltal kevesebb időt töltöttünk az ellenfelünk térfelén. Ennek ellenére egy gyönyörű akció végén sikerült megszereznünk a vezetést. A vendégcsapat 4 perc alatt fordított ugyan, de nem estünk össze, és még a szünet előtt egyenlíteni tudtunk. A második játékrész még nagyobb izgalmakat hozott, de a játékban továbbra sem tudtunk folyamatosak, kellően lendületesek lenni. A mérkőzést az döntötte el, hogy a vendégcsapat jobban használta ki a kapuk előtti figyelmetlenségeket, kihagyásokat, míg mi sajnos nem tudtunk az ilyen szituációkban eredményesek lenni. Számos lehetőségünk nyílt az egyenlítésre, de sajnos rossz döntéseket hoztunk illetve pontatlanok voltunk. A döntetlen talán igazságosabb eredmény lett volna, de megfelelő motivációval kell szolgáljon a gyerekek előtt ez a mérkőzés a jövőre nézve! Gratulálunk a PVSK csapatának.

 

MLSZ Regionális Alap U-15 Dél-Nyugati csoport:

 

2.forduló: Kaposvölgye LUE – Szentlőrinc SE 1-8 (1-5)

Szentlőrinc SE: Pandur (Nagy, 41.) – Varga, Halápi, Liber (Nemes, 51.), Molnár, Kolonits (Illés, 41.), Serdán, Porkert, Komár (Darázsi, 51.), Jung, Simonics. Utánpótlás edző: Szolga Gorán.

Gólszerzők: Varga (30.), Liber (26.), Molnár (3., 31.), Serdán (28., 72.), Komár (44.), Simonics (49.)

 

Szolga Gorán: - Jó felfogásban léptünk pályára, támadó szellemben. Nagyon jó volt a játékunk. Noha a végeredmény kicsit túlzó, mert az ellenfél játékosai fizikailag erősebbek voltak nálunk, de játékkészségben egyértelműen mi kerekedtünk felül. 

 

MLSZ Regionális U-17 Dél-Nyugat:

 

4.forduló: FC Nagykanizsa – Szentlőrinc SE 1-3 (1-3)

Szentlőrinc SE: Varga – Nagy, Takács, Miklós (Lukács, 72.), Egri, Katona, Király (65., Bedő), Major (Nagy, 81.), Wuts (Balázs, 58.), Csonka, Gettó (Varga, 46.). Utánpótlás edző: Egri Krisztián.

Gólszerzők: Major (20., 24.), Nagy (44.)

 

Egri Krisztián: - Az eddig veretlen Nagykanizsai csapattól taktikus, fegyelmezett játékkal hoztuk el a három pontot. Az első félidőben nagy nyomás alatt futballozott a csapatom, viszont a játékosok az edzésen tanultakat maximálisan követve, agresszív, de szabályos játékkal feltörték a hazai csapat védekezését.  Az ellenünk szabályosan megítélt, gólra váltott büntetőre szinte azonnal góllal válaszoltunk, amely teljesen megtörte a hazai csapat támadójátékát. A második félidőben a Nagykanizsa nem volt veszélyes a kapunkra, mi több ígéretes támadást vezettünk, amelyet sajnos nem tudtunk gólra váltani.

 

 

MLSZ Regionális U-19 Dél-Nyugat:

 

4.forduló: Kozármisleny FC – Szentlőrinc SE 1-4 (0-3)

Szentlőrinc SE: Vass – Nyaka, Molnár (Rózsa, 55.), Tóth, Kovácsevics, Meglicser (Varga, 68.), Simon, Slavonics, Katona, Szekeres (Krizsovszky), Pataki. Utánpótlás edző: Horváth Elemér.

 

Gólszerzők: Meglicser (35.), Simon (40.), Pataki (47.), Tóth (80.) 

 

Horváth Elemér: - Szomszédvári rangadót játszottunk a tavalyi bajnok ellen. Nagyon küzdelmes mérkőzés volt, igazi rangadón sikerült idegenben győznünk. Szép támadásokat vezettünk és remek gólokat szereztünk. Nagyon szervezettek, agresszívak és koncentráltak voltunk az egész mérkőzés folyamán! Csapatszinten és egyénileg is jól funkcionáltunk.

 

Hajrá Lőrinc!