Utánpótlás összefoglaló (4. hét)

Leány és fiú utánpótlás csapataink változatos hétvégét hagyhattak maguk mögött a mérkőzésnaptár 4. hetén.

 

 

LEÁNY 

 

Női NB II. Nyugati csoport:

 

5.forduló: Szentlőrinc-DPASE – Csepel FC Kft. 0-0

Szentlőrinc-DPASE: Szabó Zs. – Virág (Szabó B., 46.), Spiel, Rácz, Rituper, Farkas (Szabó L., 80.), Szabó A., Buzási, Bocz, Domján, Bircsák (Somogyi, 46.). Technikai vezető: Vígh György.

 

 

FIÚ

  

Bozsik-program U11, Kozármisleny:

 

A tornán résztvevő keret: Smudla Alex, Kismarci Rajmond, Almás Máté, Szép Zsolt, Kovács Noel, Hajdú Attila, Gyöngyös Vince, Mihály Ákos. Kecsától: Csámpár Aurél, Tolnai Zsombor. Utánpótlás edző: Nagy Ronald.

 

Nagy Ronald: - Nagyon szép időben, jó körülmények között, de sajnos csak a műfüves pályán játszottunk. A megszokottól eltérő volt a szervezés és lebonyolítás. Sajnos egy-két játékosunk otthon maradt, mások kevés edzésen voltak a héten betegségek miatt. Az első meccsen szép támadásaink és góljaink voltak. Majd a második mérkőzésen sajnos a Kozármisleny nagyon felülmúlt minket, elfáradtak a kisebb gyerekeink, és nehezen viselték, hogy az ellenfélnél fizikálisan jobb játékosok voltak. Az utolsó mérkőzésre összeszedtük magunkat, jobban is játszottunk, sok helyzetünk volt, de sajnos egyéni hibákból elkerülhető gólokat kaptunk. Örültem, hogy tudtunk két ügyes játékost hozni a Kecsa csapatából, akik partnerek voltak, hogy a gyerekek velünk jöjjenek a tornára, amit ezúton is köszönök nekik. Összeségében tetszett, amit láttam. Ha nagyobb elánnal tudunk edzeni és játszani a későbbiekben, akkor ezek a mérkőzések biztosan jobban fognak alakulni. Csámpár Aurélt külön kiemelném a tornáról.

 

MLSZ Regionális U13 Dél-Nyugat

 

1.forduló: Bonyhád VLC – Szentlőrinc SE 1-0 (1-0)

Szentlőrinc SE: Katona, Németh, Basa, Csabai, Végh, Ninkó, Erdei, Jakab, Szabó. Utánpótlás edző: Nagy Ronald.

 

Nagy Ronald: - Zavarosan kezdődött a bonyhádi utunk, eleinte arról is volt szó, hogy a mérkőzés elmaradhat. Végül sikerült össze hozni! A mérkőzés elején néhol hibákkal, kevés passzal, pontatlanul jászottunk, majd kaptunk egy elkerülhető gólt. Ezután a második 20 perctől kontroll alatt tartottuk ellenfelünket, a játék végig az ellenfél térfelén zajlott, de sajnos előrefelé néhol súlytalanok voltunk. Sok helyzetet kihagytunk, ami miatt elvesztettünk egy olyan meccset, amit gólokkal kellett volna nyernünk.

 

MLSZ Regionális U-14 Dél-Nyugati csoport:

 

5.forduló: FC Nagykanizsa – Szentlőrinc SE 3-4 (1-1)

Szentlőrinc SE: Nagy (Benkő 74.) - Jung, Németh, Kuti (Császár, 11.), Darázsi - Csabai, Liber, Szeberényi, Végh (Mudik, 72.), Nemes - Szabó. Utánpótlás edző: Batári Tamás.

Gólszerzők: Végh (20.), Jung (50.), Császár (53.), Liber (68.)

 

Batári Tamás: - Fordulatos, kiélezett, kiegyenlített mérkőzés volt. Remek fizikai adottságú játékosok alkották az aktuális ellenfelünk csapatát. Ismét vasakaratról, és nagy mentális erőről tett tanúbizonyságot a legfiatalabb nagypályás korosztályunk. Végig hatalmas elszántsággal és odaadással játszottunk! Magasan védekeztünk, de a labdabirtoklásunkat kissé le kellett egyszerűsíteni, viszont így is sok helyzetet tudtunk kialakítani. Láthattunk pár egészen remek egyéni teljesítményt is, de mint csapat voltunk sikeresek! Köszönjük a szülőknek a támogatást, hogy a nagy távolság ellenére, időt és energiát nem sajnálva elkísértek és buzdítottak minket. Nélkülük nem biztos, hogy így sikerült volna ez a játék!

 

MLSZ Regionális Alap U-15 Dél-Nyugati csoport:

 

5.forduló: Dombóvári FE – Szentlőrinc SE 2-7 (1-4)

Szentlőrinc SE: Pandur – Varga (Komár, 50.), Illés, Molnár, Kolonits (Tóth, 65.), Serdán, Porkert, Orsós (Baráth, 41.), Jung (Halápi, 41.), Simonics, Hatta (Botos, 55.). Utánpótlás edző: Szolga Gorán.

Gólszerzők: Molnár (4., 34.), Serdán (39., 78.), Simonics (31.), Baráth (44., 71.)

 

Szolga Gorán: - Az idei szezon eddigi leggyengébb teljesítményével sikerült megnyernünk a találkozót. Nem voltam elégedett a játékosaim hozzáállásával. Az előnyünk birtokában félgőzzel futballoztunk, amin sürgősen változtatnunk kell!

  

 

MLSZ Regionális U-19 Dél-Nyugat:

 

5.forduló: Szentlőrinc SE – Szekszárdi UFC 2-3 (1-0)

Szentlőrinc SE: Vass – Baumhakl (Katona, 46.), Molnár, Tóth, Nyaka, Kovácsevics (Berta, 64.), Mang (60., Varga), Slavonics, Csonka, Szekeres, Major (Király, 46.). Utánpótlás edző: Horváth Elemér.

 

Gólszerzők: Slavonics (22.), Tóth (75.) 

 

Horváth Elemér: - Nagyon jó iramú mérkőzésen szenvedtünk szoros vereséget! Végig fegyelmezettek és koncentráltak voltunk, de sajnos az ellenfélnél volt két-három kiemelkedő játékosteljesítmény, ennek köszönhetően megszerezték a három bajnoki pontot!

 

Hajrá Lőrinc!