Utánpótlás összefoglaló (5. hét)

Továbbra is az a legfontosabb, hogy utánpótlásjátékosaink minél többet legyenek játékban, függetlenül az eredményektől is, de figyelemre méltó, hogy U15-ös és U17-es csapataink ezidáig százszázalékosak saját bajnokságukban! Nem nyertük meg minden mérkőzésünket, de ha az összképet nézzük, igazán produktív hetet zártunk! 

 

 

LEÁNY

  

Leány Regionális U-19 Közép-Nyugati csoport:

 

6. forduló: Szentlőrinc SE – Kelen SC 0-13 (0-3)

Szentlőrinc SE: Szabó – Nagy, Bota, Tímár, Markovics, Maár, Fett, Portász, Bende, Deák, Mészáros. Technikai vezető: Vígh György.

 

 

Női NB II. Nyugati csoport:

 

6.forduló: ZTE FC – Szentlőrinc-DPASE 3-3 (0-1)

Szentlőrinc-DPASE: Szabó Zs. – Hévizi, Spiel, Bota (Domján, 28.), Rituper, Szabó B., Virág, Szabó A., Buzási, Bocz, Bircsák (Gulyás, 65.). Technikai vezető: Vígh György.

Gólszerzők: Spiel (6.), Gulyás (68.), Kozma (öngól, 75.)

 

 

FIÚ

  

Bozsik-program U-7:

 

A tornán résztvevő keret: Lajtmann Kevin, Miliczki Gergő Csanád, Horváth Dániel Zsombor, Magyar Ramóna, Papp Dorka, Fehér Zsófia, Bedő Lázár, Bogdán Dániel, Sindler Balázs. Utánpótlás edzők: Tieber Kíra és Világos Dávid. 

 

Világos Dávid: - A mai napon női uralom volt a játék közben. A lányok igazán kitettek magukért, szép dolgokat csináltak a pályán.  Három új sporttársat is elhoztam, akik még megszeppenten, bátortalanul játszottak, de mégis láttam olyan megmozdulásokat tőlük, amikre lehet építeni a jövőben. A három legrégebbi, rangidős játékosom kissé álmosan teljesített ez alkalommal.

 

Bozsik-program U-9:  

 

A tornán résztvevő keret: Bedő, Busi, Csöme, Gálffy, Hatos, Horváth, Jung, Katona, Lakatos, Magyar, Miliczki, Szalai, Szilvási. Utánpótlás edző: Kurucsai Kornél. 

 

Kurucsai Kornél: - A gyerkőcök izgalmas és kihívásokat tartogató meccseket játszottak, szép megoldások, sok rúgott gól és remek hangulat jellemezte a vasárnap délelőttöt. Jó volt látni, hogy a gyerekek most már bátrabbak. Szépen küzdöttek és büszkék lehetnek magukra. Az egyéni villanásokon túl jó passzokat adtak és élvezetes játékot mutattak.

 

Bozsik-program U-11: 

 

A tornán résztvevő keret: Smudla, Krécsó, Hatos, Szép, Hajdú, Gyöngyös, Kismarci, Mihály, Kovács, Bodovics (Kecsától). Utánpótlás edző: Nagy Ronald.

 

Nagy Ronald: - Nagyon szép időben játszottunk. Minden meccs füvön került megrendezésre, nagyszerűen elérte a célját ez a torna is. Büszke vagyok a gyerekekre! Ma játszottunk az eddigi tornákhoz képest a legjobban, nagyon szép támadásokkal, eredményesen léptünk fel ellenfeleinkkel szemben. A gyerekek fegyelmezetten igyekeztek betartani az utasításaimat. A tornán kiemelkedő volt Kovács Noel, aki már az elmúlt hetekben is meggyőző teljesítményt nyújtott. Kecsának megint csak köszönjük a partnerséget. Egy kapust hoztunk most tőlük, aki nagyon jól, megbízhatóan teljesített!

 

MLSZ Regionális U-13 Dél-Nyugati csoport:

 

5. forduló: Szentlőrinc SE – Balatonlelle SE 4-0 (3-0)

Szentlőrinc SE: Katona, Csabai, Németh, Jakab, Egri, Mudik, Erdei, Szabó (Végh, 30.), Basa. Utánpótlás edző: Nagy Ronald.  

Gólszerzők: Egri (29.), Végh (35.), Erdei (37.), Csabai (57.)

 

Nagy Ronald: - Gratulálok a fiúknak, mert hazai pályán, szülők előtt végre sikerült megszerezniük első győzelmüket. Az első perctől kezdve domináltunk, de egy ideig nem sikerült sajnos betalálnunk. A második játékrészben már gólokban is megmutatkozott a különbség. Helyenként szép támadásokkal megérdemelt győzelmet arattunk. Külön örülök, hogy két játékos is megszerezte első bajnoki gólját, ami remélem, kicsit feldobja majd a jövőben őket és további találatokkal tudják segíteni a csapatot a jövőben.

 

MLSZ Regionális U-14 Dél-Nyugati csoport:

 

6.forduló: Szentlőrinc SE – LUA Baja 1-3 (1-1)

Szentlőrinc SE: Nagy - Jung, Németh (Mudik 76.), Kuti (Jakab, 64.), Jung - Darázsi (Csabai, 58.), Liber, Császár (Végh, 64.) - Serdán, Szeberényi (Szabó L., 41.), Nemes, Egréder. Utánpótlás edző: Batári Tamás.

Gólszerző: Serdán (26.)

 

Batári Tamás: - Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, olykor még fölényben is játszottunk, a vezetés megszerzésére is megvoltak a lehetőségeink, de nem sikerült előnnyel mennünk a szünetre. A második játékrészben jobban érvényesült a vendégek akarata, jobban játszottak, és egy büntetőből, illetve egy átlövésből a maguk javára fordították a mérkőzést. A második játékrészben jobban játszott a Baja, így megérdemelten nyerték meg a meccset. Gratulálunk nekik! Elszomorít, hogy akadt a csapatunkban nem megfelelő hozzáállás. Ennek meglesznek a következményei a jövőre nézve! 

 

MLSZ Regionális Alap U-15 Dél-Nyugati csoport:

 

6.forduló: Mohácsi TE 1888 – Szentlőrinc SE 0-1 (0-0)

Szentlőrinc SE: Pandur – Nyitrai, Halápi (Orsós, 41.), Molnár, Egri, Serdán, Porkert, Komár (Illés, 53.), Jung, Baráth, Kolonits. Utánpótlás edző: Szolga Gorán.

Gólszerző: Molnár (71.)

 

Szolga Gorán: - Nagyon büszke vagyok a csapatomra. Sikerült szintet lépnünk a múltheti teljesítményünkhöz képest. Úgy gondolom, mindig nagy dolog egy rangadót kapott gól nélkül lehozni, főleg egy nagyon szervezett, fizikálisan erős, jól felkészített ellenféllel szemben! Türelmesek voltunk, éreztük, hogy miénk lehet a mérkőzés, amit egy hajrában szerzett góllal sikerült is megnyernünk. Véleményem szerint a második félidőben több góllal is vezethettünk volna, de kimaradtak a lehetőségeink, de ez sem tört meg minket, az utolsó percig a saját játékunkra koncentráltunk, aminek meglett az eredménye! Ritkán látható, dinamikus, élvezhető mérkőzést nyertünk meg. Gratulálok a csapatomnak! Minden héten ilyen mérkőzésre lenne szüksége a gyerekeknek, függetlenül az eredménytől! Sok sikert kívánunk a Mohács csapatának!

 

MLSZ Regionális U-17 Dél-Nyugat:

 

6.forduló: Holler UNFC – Szentlőrinc SE 2-4 (0-4)

Szentlőrinc SE: Varga – Nagy, Takács, Tóth (Balázs, 83.), Miklós (Major, 46.), Egri, Nyitrai, Király (Lukács, 74.), Wuts (Bedő, 56.), Csonka, Gettó. Utánpótlás edző: Egri Krisztián.

Gólszerzők: Tóth (3., 26.), Cseh (öngól, 14., 16.)

 

Egri Krisztián: - Csapatom megérdemelten győzte le ellenfelét. Már az első félidőben taktikus, edzésen begyakorolt helyzetek kialakításával négygólos előnyre tettünk szert. Ebben a játékrészben több gólt is szerezhettünk volna. A második félidőben negyedórás zárlatot, kapkodást követően, megtartva előnyünket, nagy győzelmet arattunk!

 

  

Hajrá Lőrinc!