Utánpótlás összefoglaló (6. hét)

 Amíg női csapataink pihentek a hétvégén, addig U15-ös és U17-es korosztályunk ismét megőrizték veretlenségüket.

 

FIÚ 

 

Bozsik-program U-11: 

 

A tornán résztvevő keret: Smudla, Krécsó, Kismarci, Almás, Hajdú, Gyöngyös, Szép, Kovács, Kesztyűs, Ungváry. Utánpótlás edző: Nagy Ronald. 

 

Nagy Ronald: - Az első meccsünk műfüvön volt, ahol nagyon gyengén, álmosan játszottunk, így vereséget is szenvedtünk egy olyan csapat ellen, amelyet le szoktunk győzni.  Sajnos a füvespálya felázott, ezért ott csak egy játéktér volt kialakítva, melyen nehéznek bizonyult focizni, de megoldották a gyerekek és jó meccset játszottak a Nagyatád és a PVSK ellen is. Az első meccset leszámítva jó tornát zártunk. Kiemelkedett Gyöngyös Vince.

 

MLSZ Regionális U-13 Dél-Nyugati csoport:

 

6. forduló: Mohácsi TE 1888 – Szentlőrinc SE 9-0 (4-0)

Szentlőrinc SE: Katona, Csabai, Végh, Erdei, Ninkó, Mudik, Basa, Jakab, Szabó L. Utánpótlás edző: Nagy Ronald.  

 

Nagy Ronald: - Sajnos vereséget szenvedtünk egy jobb csapattól. A játékosok megpróbáltak mindent megtenni, hogy minél kevesebb gólt kapjunk. Előrefelé kevés lehetőségünk volt. Az első játékrészben akadt egy kis zárlatunk, kaptunk egymás után 3 gólt, aztán rendeztük sorainkat, de hiába. Az utolsó játékrészben elfáradtunk és kaptunk még további 5 gólt.

 

MLSZ Regionális U-14 Dél-Nyugati csoport:

 

7.forduló: HR-Rent Kozármisleny – Szentlőrinc SE 6-5 (4-1)

Szentlőrinc SE: Nagy – Németh (Ninkó, 41.), Kuti (Végh, 41.), Darázsi, Csabai, Liber, Császár, Szeberényi, Nemes (Mudik, 41.), Szabó (Jakab, 41.), Egréder. Utánpótlás edző: Batári Tamás.

Gólszerző: Liber (16., 53., 65., 72., 80.)

 

Batári Tamás: - Értetlenül állok néhány játékos szélsőséges teljesítménye előtt. Persze ebben a korban lehet hullámzó, hektikus a játék, de hogy mérkőzésen belül legyenek ekkora szélsőségek, az nagyon ritka. Ami pozitív, hogy a 46. percben 6:1-re vezetett a hazai csapat, de az utolsó percben még támadhattunk az egyenlítésért! A körülményekkel inkább nem foglalkoznék, gólgazdag mérkőzésen vereséget szenvedtünk!

 

MLSZ Regionális Alap U-15 Dél-Nyugati csoport:

 

7.forduló: Szentlőrinc SE – Dunaújváros PASE 2-1 (2-1)

Szentlőrinc SE: Nagy – Illés (Varga, 51.), Molnár, Kolonits, Serdán, Porkert, Nyitrai, Orsós (Hatta, 51.), Baráth, Jung, Simonics. Utánpótlás edző: Szolga Gorán.
Gólszerzők: Baráth (17.), Serdán (40.), ill. Perczel (31.)

 

Szolga Gorán: - Hasonlóan jó mérkőzést játszottunk, mint a múlthéten Mohácson. Ismét egy szervezett, masszív csapattal találtuk magunkat szembe. Az eddigi ellenfeleinkhez képest a Dunaújváros fizikálisan nagyon kiemelkedik, így megint a futballtudásunkban bízhattunk! Nagyon jó hozzáállással léptünk pályára, láttam a játékosok egészheti munkáján a koncentrációt, elszántságot, amit sikerült hétvégén is kivinnünk a pályára! Dolgozunk tovább a javítandó dolgainkon! Gratulálok a srácoknak az eddigi szereplésükhöz!

 

MLSZ Regionális U-17 Dél-Nyugat:

 

5.forduló: Szentlőrinc SE – PEAC 3-0 (1-0)

Szentlőrinc SE: Varga – Nagy, Takács, Balázs (Varga, 59.), Miklós, Egri, Nyitrai, Király (Bedő, 65.), Wuts (Major, 46.), Csonka (Lukács, 72.), Gettó. Utánpótlás edző: Egri Krisztián. 

Gólszerzők: Csonka (41.), Miklós (79.), Major (80.) 

 

Egri Krisztián: - Játékosaim nagyrésze hét nap alatt a harmadik mérkőzését játszotta le, mégis jó játékkal, megérdemelten győztünk a kulturált stílusú PEAC ellen. Mindkét félidőben domináltunk, nyomás alatt tartottuk az ellenfelünket, góljaink mellett sok helyzetet dolgoztunk ki.

 

MLSZ Regionális U-19 Dél-Nyugat:

 

6.forduló: FC Nagykanizsa – Szentlőrinc SE 5-1 (3-0)
Szentlőrinc SE: 
Havas – Baumhakl, Nyaka, Molnár, Kovácsevics, (Varga, 30.), Mang, Slavonics, Katona, Szekeres, Simon (Rózsa, 46.), Krizsovszki (Berta, 14.). Utánpótlás edző: Horváth Elemér.
Gólszerző: Slavonics Bálint (68.)

Horváth Elemér: - Sajnos nagy arányú vereséget szenvedtünk Nagykanizsán egy jól szervezett, agresszív csapat ellen! Ezen a mérkőzésen nem az eddig megszokott koncentrációval és mentalitással léptünk pályára, így adtunk ellenfelünknek egy félidő előnyt, amely után háromgólos hátrányba kerültünk. A második játékrészben próbáltunk felzárkózni, sikerült is szépíteni és több lehetőséget kialakítani, de sajnos nem voltunk elég pontosak a befejezéseknél! Ellenfelünk két kontrából tovább növelte előnyét. Gratulálok a kanizsai csapatnak, mert megérdemelten tartották otthon a három pontot.

7. forduló: Szentlőrinc SE – PEAC 4-2 (3-0)

Szentlőrinc SE: Tarró – Baumhakl, Nagy, Berta (Meglicser, 53.), Varga (Rózsa, 59.), Tóth, Kovácsevics, Mang, Katona, Szekeres, Krizsovszki (Fésűs, 64.)
Gólszerzők: Tóth (2., 32.), Kovácsevics (36.), Szekeres (60.)

Horváth Elemér: - Az első félidőben jól és eredményesen játszottunk, aminek háromgólos vezetés volt az eredménye! Sajnos a második félidőben veszítettünk a koncentrációnkból, így a fegyelmezettségünkből is! Ennek okán az ellenfelünk fel tudott zárkózni, de szerencsére a győzelmünk nem forgott veszélyben. Gratulálok a fiúknak a győztes összecsapáshoz!

 

Hajrá, Lőrinc!