Utánpótlás összefoglaló (7. hét)

Míg leányaink tovább pihentek, apróbb fordulatok mentén haladtak útjukon utánpótlás csapataink. Az U13 megszerezte második győzelmét több fordulónyi sikertelenség után, az U15 egy gyönyörű sorozatot zárt első vereségét könyvelve egy szoros meccsen, az U19 pedig úgy fest, épül, és így egyre eredményesebb!

 

 

FIÚ 

 

Bozsik-program U-7

 

A tornán résztvevő keret: Lajtmann, Magyar, Fehér, Bedő, Balogh, Vörösvári, Gál, Halápi, Horváth. Utánpótlás edző: Tieber Kíra, Világos Dávid.

 

Tieber Kíra: - A hideg ellenére szép időnk volt a mai napon. U-7 korosztályban tíz csapat lépett pályára. Erre a fordulóra új, idén érkező csapattársak is velünk tartottak, akik ugyanolyan bátorsággal, lelkesedéssel vitték végig a délelőttöt, mint rutinosabb pajtásaik. A játék hevében nehezen tudtak a csapatok a pálya vonalain belül maradni, ezt még gyakorolni kell. Ez is azt mutatja, a gyerekek mennyire élvezik a játékot és át tudnak szellemülni focizás közben. 

 

Bozsik-program U-9

 

A tornán résztvevő keret: Bedő, Busi, Gálffy, Hatos, Horváth, Jung, Katona, Magyar, Miliczki, Szabó, Szalai, Szilvási, Szűcs, Vass. Utánpótlás edző: Kurucsai Kornél.

 

Kurucsai Kornél: - Egyre jobb lesz a játék, nagyon ügyesek voltak ma is a gyerekek. Megint, mint eddig mindig, sok szép dolgot láttam, egyre többet, egyre magabiztosabban passzolunk, de még ennél is jobb lesz, ha továbbra is ilyen szép számmal jönnek edzésre a gyerkőcök

 

Bozsik-program U11

 

A tornán résztvevő keret: Smudla, Krécsó, Kismarci, Almás, Szép, Hajdú, Gyöngyös, Kovács, Hatos, Kesztyüs, Soós. Kecsától: Bodovics. Utánpótlás edző: Nagy Ronald. 

 

Nagy Ronald: Jó időben, szerencsére még remek körülmények között játszhattunk. Sajnos viszont eredménytelenek lettünk. Voltak jó dolgaink a mérkőzések alatt, de a figyelmetlenség és a pontatlanság miatt elkerülhető gólokkal kikaptunk. Öt meccset játszottunk, ahol négy mérkőzésen is vezettünk, majd a végén az ellenfelek fordítottak és kikaptunk. Nem az eredmény a lényeg, de a gyerekek is csalódottak voltak a mai miatt, mert valami nem működött igazán. A tornán kiemelt volt csapatunkból Krécsó Kristóf. A Kecsának pedig nagy köszönettel tartozunk az együttműködésért!

 

MLSZ Regionális U-13 Dél-Nyugati csoport:

 

7. forduló: Szentlőrinc SE – Holler UNFC 5-0 (3-0)

Szentlőrinc SE: Katona, Basa, Németh, Végh, Csabai, Mudik, Ninkó, Flaska, Szabó L. Utánpótlás edző: Nagy Ronald.  

Gólszerző: Végh (1., 7.), Csabai (25., 62.), Ninkó (66.)

 

Nagy Ronald: - Jól kezdtük a mérkőzést, már az első percben vezettünk. Ez megalapozta a végkifejletet is. Domináltunk a találkozó egészén, megérdemeltem nyert a csapat! Akár nagyobb arányban is győzhettünk volna, csak nem mindig használtuk ki megfelelően az adódó lehetőségeinket. Összességében viszont gratulálok a csapatnak!

  

MLSZ Regionális Alap U-15 Dél-Nyugati csoport:

 

8.forduló: Holler UNFC – Szentlőrinc SE 1-0 (0-0)

Szentlőrinc SE: Pandur – Halápi (Hatta, 75.), Molnár, Egri, Serdán (Illés, 41.), Kolonits (Varga, 67.), Nyitrai, Orsós (Botos, 56.), Baráth, Jung, Simonics (Tóth, 75.). Utánpótlás edző: Szolga Gorán.

 

Szolga Gorán: - Sajnos az előző két heten mutatott teljesítményünkből semmit sem sikerült kivinnünk a pályára. Hiába a labdabirtoklási fölény, ezt nem tudtuk gólra váltani. Az ellenfelünk minden tagja motiváltabb volt, mint a mi játékosaink, akikről elmondható, hogy páran közülük még csak félgőzzel sem játszottak. Gyorsan el kell felejtenünk ezt a mérkőzést, és csak a jövőre koncentrálni.

  

MLSZ Regionális U-19 Dél-Nyugat:

 

8.forduló: Holler UNFC – Szentlőrinc SE 3-5 (2-1)

Szentlőrinc SE: Vass – Baumhakl, Nyaka, Nagy, Varga, Tóth, Mang (Fésűs, 62.), Kovácsevics (Rózsa, 73.), Katona, Szekeres (Csonka, 46.), Krizsovszki. Utánpótlás edző: Horváth Elemér.
Gólszerző: Kovácsevics (2., 13., 67.), Tóth (38., 90.) 

Horváth Elemér: - Sikerült megszerezni a három bajnoki pontot Dunaföldváron. Sajnos magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, mert háromgólos vezetésünk után könnyelműek lettünk, nem megfelelő koncentrációval játszottunk! Ennek köszönhetően ellenfelünk egy gólra zárkózott fel, de szerencsére sikerült megtartanunk előnyünket, és az utolsó percben újabb gólt szerezni! Gratulálok a fiúknak!

Hajrá, Lőrinc!