Utánpótlás összefoglaló (8. hét)

Egyre jobban kirajzolódnak az utánpótlásbajnokságok erőviszonyai, s egyértelmű, hogy az ezen a héten pihenő U-15 mellett U-17-es csapatunk is a bajnoki címre hajt. Egri Krisztiánék újabb kiváló teljesítményt nyújtottak a mögöttünk álló héten!

 

LEÁNY

Leány Regionális U-19 HNP Közép-Nyugati Csoport

4.forduló: Szentlőrinc SE – Érd VSE 4-0 (3-0) 

Szentlőrinc SE: Szabó – Nagy, Bota, Tímár, Markovics, Völcsey, Maár, Fett, Portász, Mészáros, László. Technikai vezető: Vígh György.

Gólszerző: Markovics (14., 34.), Maár (20.), Mészáros (48.)

5.forduló: Airnergy FC – Szentlőrinc SE 11-0 (0-0)

Szentlőrinc SE: Szabó – Nagy, Bende, Tímár, Markovics, Völcsey, Maár, Hévizi, Portász, Mészáros, László. Technikai vezető: Vígh György.

 

FIÚ 

 

Torna a Puebla Focisulinál, U-9

 

A tornán résztvevő keret: Gálffy, Hajdú, Hatos, Horváth, Jung, Lakatos, Magyar, Miliczki, Szilvási. Utánpótlás edző: Kurucsai Kornél.

 

Kurucsai Kornél: - Nagyon köszönjük a Puebla Focisulinak a meghívást és a magas színvonalú tornát! A szülőknek ugyancsak, hogy ilyen messzire, Budapestre is elhozták a gyerekeket, akik rendkívül jól érezték magukat! A korai kelés sem zavarta meg őket, nagyon ügyesen teljesítettek! Sokat játszottak és jól fociztak, igaz, az eredmények nem mindig tükrözték a meccsek képét, de idővel a győzelmek is összejönnek majd egy ilyen eseményen is! A Budai FC 2013 és a Puebla Focisuli ellen is nagyon szoros vereséget szenvedtünk, a Mészöly Focisuli 2014 viszonylag simán kerekedett felül rajtunk, de a Budai FC 2014 és a Félegyházi TSI ellen gólgazdag meccseken ikszeltünk!

Bozsik-program U-11

A tornán résztvevő keret: Kismarci, Almás, Krécsó, Smudla, Fábián, Lisák, Kanalas, Gál, Sárközi, Balogh, Szép, Kovács, Garai, Magyar, Grim, Bali, Mihály, Horváth, Kesztyüs. Utánpótlás edző: Nagy Ronald.

Nagy Ronald: Ezen a tornán most két csapattal indultunk, így remekül be tudtak mutatkozni új játékosaink is, persze sajnos ez annak is köszönhető, hogy hiányzóink is voltak. Az elején megilletődöttek voltunk sok helyezkedési hibával, aztán egyre pontosabbá váltunk. Összességében jó tornát zártunk!

MLSZ Regionális U-13 Dél-Nyugati csoport

 

8. forduló: Nagyatádi FC – Szentlőrinc SE 1-3 (1-2)

Szentlőrinc SE: Katona, Basa, Németh, Végh, Erdei, Mudik, Egri, Flaska, Szabó. Utánpótlás edző: Nagy Ronald.  

Gólszerző: Végh (2., 63.), Szabó (23.)

 

Nagy Ronald: - Borzasztó pályán játszottak a gyerekek, nehéz dolguk volt. Inkább a párharcok jellemezték ezt a találkozót, nem a játék, de mi ebből is jól jöttünk ki. Az elejétől fogva uraltuk a mérkőzést, Egyedül a harmadik játékrészben nézett ki úgy egy kicsit, hogy teret adtunk ellenfelünknek az ébredésre, így visszajöttek a meccsbe. Még így is le tudtuk rendezni a meccset, harmadik gólunk után már nyugodtan, higgadtan futballoztunk. Sok helyzetet sikerült kialakítanunk sok szép támadás végén, de a helyzetkihasználásunk még nem az igazi. Gratulálok a játékosaimnak, megérdemelten nyertek! Két bemutatkozónk is volt, akik igazán meggyőzően teljesítettek, ez külön öröm!

 

9.forduló: Szentlőrinc SE – Szekszárdi UFC 2-6 (1-4)

Szentlőrinc SE: Katona, Jakab, Németh, Végh, Erdei (Krammer, 41.), Mudik, Egri, Flaska, Szabó. Utánpótlás edző: Nagy Ronald.  

Gólszerző: Végh (23.), Krammer (51.)

 

Nagy Ronald: - Sajnos nem kezdtük jól a mérkőzést, rögtön kaptunk két gólt az elején, aztán amikor visszajöttünk a meccsbe, sajnos tovább rontottuk helyzetünket egy öngóllal. A párharcokat sajnos rendre elvesztettük, ezért ellenfelünk veszélyesebben játszott, több helyzetük volt hatvan perc alatt. Az utolsó játékrészben nyíltabban játszottak. Ezáltal volt több szépítési lehetőségünk, de vagy kihagytuk azokat, vagy pontatlanok voltak az utolsó passzok. Ellenfelünk megérdemelten nyert ellenünk!

  

MLSZ Regionális U-17 Dél-Nyugat

 

9. forduló: Kaposvölgye LUE – Szentlőrinc SE 1-6 (0-1)

Szentlőrinc SE: Varga S. – Nagy, Takács, Varga B. (Bedő, 46.), Miklós, Egri, Nyitrai, Király, Major, Wuts (Balázs, 58.), Gettó. Utánpótlás edző: Egri Krisztián. 

Gólszerző: Nyitrai (11.), Miklós (52., 55.), Balázs (60., 84.), Major (76.)

 

Egri Krisztián: - Az eredmény hízelgő a hazai csapatra nézve, helyzeteinknek csak a töredékét használtuk ki, persze így is nagyon büszke vagyok a játékosaimra!

 

 

Hajrá, Lőrinc!