Utánpótlás összefoglaló

Több leány és utánpótlás mérkőzésünk is elmaradt a hétvégén, amelyeket majd a későbbiek során fogunk lejátszani. Négy eseményről számolhatunk be ennek tükrében az elmúlt pár napból!  

 

LEÁNY

 

Leány Regionális U-19 Közép-Nyugati csoport:

 

3. forduló: Siófoki Bányász SE – Szentlőrinc SE 1-0 (0-0)

Szentlőrinc SE: Domján – Völcsey, Nagy, Tímár, Mészáros, Fett, Portász, Bende, Bálint, Szabó, Bota. Technikai vezető: Vígh György.

 

 

 

FIÚ

  

U-11 Régiótorna, Szekszárd:

 

A Szentlőrinc SE kerete: Almás, Szép, Kovács, Hajdú, Ungváry, Krécsó, Smudla, Kismaric, Gyöngyös, Kesztyüs, Hatos, Soós, Mihály. Utánpótlás edző: Nagy Ronald.

 

Nagy Ronald: - Sok fiatallal vettünk részt a szekszárdi megmérettetésen és nagyon fontos, hogy minden játékosunk sok időt tudott tölteni a pályán. Az első két mérkőzésünket elvesztettük, de utána felébredtünk és lett két döntetlenünk, valamint egy győzelmünk is. Ígéretes volt, amit a fiúkon tapasztaltam. Bátrak voltak, ötletesen fociztak, pedig sok játékos élete első tornáját játszotta, akik pedig már rendelkeztek némi tornatapasztalattal, ők is először szerepeltek ebben a korosztályban.

 

MLSZ Regionális U-13 Dél-Nyugati csoport:

 

2. forduló: Szentlőrinc SE – Siófoki Bányász SE 1-8 (1-6)

Szentlőrinc SE: Katona, Erdei, Csabai, Flaska, Egri, Ninko, Krécsó, Mudik, Basa. Utánpótlás edző: Nagy Ronald. 

Gólszerző: Csabai

 

Nagy Ronald: - Alakulóban lévő csapatunk több fontos hiányzóval nagy arányú vereséget szenvedett, ami a mutatott játékunk alapján megérdemelt. Fejlődnünk kell erőnlétileg és a párharcok terén is. A tanulás útján vagyunk és igyekezni fogunk keményebben edzeni. Tanulságos meccsen vagyunk túl, elraktároztuk, miben kell fejlődnünk.

 

MLSZ Regionális U-14 Dél-Nyugati csoport:

 

2. forduló: Bonyhád VLC – Szentlőrinc SE 1-20 (0-8)

Szentlőrinc SE: Benkő, Németh, Kuti, Darázsi, Jung, Liber, Szeberényi, Császár, Nemes, Serdán, Egréder. Utánpótlás edző: Batári Tamás.

Gólszerzők: Serdán (9), Liber (6), Szeberényi (2), Jung (2), Császár

 

Batári Tamás: - Kiváló körülmények között, csodálatos nyári időben játszottuk le idei első idegenbeli bajnoki mérkőzésünket. Szűkös, de minőségi létszámban tudtunk felállni. Ennek köszönhetően már a mérkőzés elejétől kezdve támadószellemben, határozottan léptünk fel. Az első negyed óra után már a gólok is megjöttek. Az első félidőben sokszor nem voltunk kellően koncentráltak az ellenfél kapujánál, de a helyzetkihasználásunk a második játékrészben valamelyest feljavult. A mérkőzést végig irányítottuk, szinte folyamatosan az ellenfél térfelén folyt a játék. Látni kell azonban a hibákat, melyeket ki kell javítanunk a jövőben! Nem lehetünk könnyelműek és dekoncentráltak, illetve nem szabad néhány játékosnak „túlvállalni magát", mert az egy éles mérkőzésen megbosszulhatja magát. Gratulálok a fiúknak!

 

Hajrá Lőrinc!