Utánpótlás összefoglaló (4. forduló)

Három korosztályunk is a Siófok ellen lépett pályára a hétvége folyamán. 

Két döntetlen és egy a vereség volt a mérlege utánpótlás csapatainknak a Siófok ellen (U19-es együttesünk szünnapos volt). U17-es gárdánk a félidőben már 2-0-ra vezetett Siófokon, de végül csak 1 pontra volt elég a két találat. A legkisebbek nagyon értékes 1 pontot tudtak begyűjteni hazai pályán az eddig veretlen Balaton-partiakkal szemben, viszont U15-es játékosaink nagyobb arányú vereséget szenvedtek a somogyiakkal szemben.

MLSZ U-17 III. Dél-Nyugat 4. forduló:

Siófoki Bányász SE – Szentlőrinc SE 2-2 (0-2)

 

Szentlőrinc SE: Tarró - Rákóczi, Nyaka, Baumhakl, Varga R. - Szekeres - Pataki, Berta, Meglicser, Szegedi (Balogh,32. (Krizsovszki, 77.)) – Molnár

Gólok: 0-1 Pataki (4.), 0-2 Molnár (15.), 1-2 Horváth (55.), 2-2 Gyárfás-Tóth (62.)

 

Pichler Gábor értékelése a mérkőzésről:

- Sajnos igen foghíjas csapattal tudtuk pályára lépni, ennek ellenére végre úgy kezdtük a mérkőzést, ahogyan azt szerettük volna. Gyorsan két gólos előnyre tudtunk szert tenni, ebben az időszakban jól játszottunk, és volt több lehetőségünk a harmadik gól megszerzésére is, ami eldönthette volna a meccset a javunkra. Ezeket elhibáztuk, ezáltal meccsben tartva a Siófokot, akik velünk ellentétben öt-hat játékost tudtak cserélni, és két egészen buta góllal kiegyenlítettek. A végén még megpróbáltunk mindent, de nem sikerült a győzelem. Még többet kell tennünk, még jobban kell koncentrálni, még többet kell "melózni" és akkor talán a szerencse is mellénk áll. Sajnálom ebben a meccsben több volt 1 pontnál.

 

MLSZ U-15 II. Dél-Nyugat 4. forduló:

Szentlőrinc SE – Siófoki Bányász SE 0-9 (0-2)

 

Szentlőrinc SE: Havas - Nagy G., Katona, Nagy Sz. (Horváth, 52.), Kovácsevics - Király - Csonka, Gorosics, Mang, Tóth – Snobl

Gólok: 0-1 Király (1.), 0-2 Németh (9.), 0-3 Horváth (43.), 0-4 Óvári (52.), 0-5 Lufcsik (55.), 0-6 Szabó (65.), 0-7 Németh (67.), 0-8 Szabó (67.), 0-9 Borsos (79.)

 

Batári Tamás értékelése a mérkőzésről:

- Sajnálatos módon nyomokban sem volt felismerhető az, amit gyakoroltunk, illetve köszönőviszonyban sem volt a teljesítményünk az előző héten mutatott produkciónkkal! Figyelmetlenségek és egyéni hibák sora vezetett eme csúfos eredményhez. Hétről hétre feszegetjük a korlátainkat és ez most sajnálatos módon csak ennyire volt elég. Én személy szerint szégyellem magam, remélem a játékosok is magukba néznek!

 

MLSZ U-14 II. osztály Dél-Nyugat 4. forduló:

Szentlőrinc SE – Siófoki Bányász SE 0-0 (0-0)

 

Szentlőrinc SE: Varga – Major, Szili, Nagy, Molnár – Miklós, Gergics, Egri, Lakatos – Varga, Botos

 

Egri Krisztián értékelése a mérkőzésről:

- Az eddig veretlen Siófok ellen bátran játszva, sok helyzetet kidolgozva játszottunk. Igazi felnőtt focit láthattunk, mindkét oldalon sok helyzettel. A tanulás és a fejlődés folyamatos! Nagyon büszke vagyok a csapatomra!