Női kézilabdázóink huszonkét góllal múlták felül a Kaposvölgye LUE-t, és a Komló botlásának köszönhetően már hat pont az előnyük a tabellán.

 

 

 

Tóth Dávid: - Nagyon örülök az újabb sikernek, gratulálok a csapatnak a munkához. Most újabb 2 hét kényszerpihenő lesz, ami azt jelenti, hogy mérkőzések nem lesznek, viszont edzés igen. Utána kezdődik a felsőházi rájátszás, ami egy teljesen más kávéház lesz. Régi-új riválisokkal fogunk összecsapni. Ehhez még nagyobb munkára lesz szükség, de remélhetőleg megoldjuk. Az örömhír ebben a nehéz időszakban, hogy műtött, sérült játékosaink újra pályán lesznek! 

 

Szentlőrinc SE - Kaposvölgye LUE 35-13 (15-7)

 

Baranya megyei női B-csoport, 7. forduló. Szentlőrinc. Vezette: Snóbli Balázs, Snóbli Gyula. Szentlőrinc SE: Kocsisné Kiss, Szabó Annamária, Baumgartner, Illés, Járányiné Varga, Kiss, Peták, Schleisz-Illés, Szabó Csilla Krisztina, Veszprémi. Vezetőedző: Tóth Dávid. Kaposvölgye LUE: Hadházy, Sárdi, Pusztai, Petkes, Tóth, Bojtor, Murainé Nemes, Csóri. Vezetőedző: Péter Gergő.

 

Gólszerzők: Baumgartner (11), Szabó Csilla Krisztina (6), Járányiné Varga (5), Kiss (3), Illés (3), Schleisz-Illés (3), Peták (3), Veszprémi

 

Hétméteresek: Kiss (1/1), Peták (1/1), Szabó Csilla Krisztina (1/1), Veszprémi (1/1)

 

Hajrá Lőrinc!