24-17-re tudott nyerni női kézilabda csapatunk a Petőfi és Fia SE ellen a Baranyai megyei női-B csoport 3. fordulójában.

 

Tóth Dávid: Úgy gondolom, hogy megérdemelten hoztuk haza a kettő pontot, szívből játszott mindenki. Ebből a mérkőzésből ez volt a maximum, amit ki tudtunk hozni. A „balszerencse" sorozata nem ért véget, egyik meghatározó játékosunkat ügyeletre kellett vinni, mivel felrepedt a feje, másik játékosunknak a szája, ő tudta folytatni a játékot. Biztató, hogy ilyen kritikus pillanatokban is higgadtan és okosan tudtunk játszani. A végére elfáradtunk, ott több hiba is becsúszott már. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez, minden erővel készülünk a hétvégi derbire!

Baranya megyei női B-csoport, 3. forduló. Pécs. Vezette: Rozina László. Petőfi és Fia SE: Kiss, Damgaard, Mandel, Csordás, Knapp, Vestnes, Lind, Fauskanger, Benák, Szakál, Szabó, Kondákor, Bakos, Veress. Vezetőedző: Vajda Kornél. Szentlőrinc SE: Baumgartner, Cserepes, Illés, Kiss Noémi, Kiss Zsófia, Kósa, Peták, Szabó Annamária, Szabó Csilla Krisztina, Schleisz-Illés, Veszprémi. Vezetőedző: Tóth Dávid. 

 

Gólszerzők: Kiss Zsófia (8), Kósa (5), Szabó Csilla Krisztina (5), Illés (2), Peták (2), Schleisz-Illés (1), Kiss Noémi (1).

 

Hétméteresek: Kiss Zsófia (5/4), Szabó Csilla Krisztina (3/2).