A PMFC elleni pontszerzés után Soroksárról üres kézzel kellett hazajönnünk, ami mindenki számára nagyon fájó volt. Csapatkapitányunk, Harsányi István bízik benne, hogy a vasárnapi, Dorog elleni meccsen három ponttal leszünk gazdagabbak.

 

Azt nem volt jó látni, hogy a PMFC elleni hazai bajnoki 88. percében kihagyja a nagy helyzetét, amellyel megnyerhette volna a meccset, azt viszont igen, hogy utána mennyire bosszantja ez a dolog. Még talán a könnyei is kicsordultak a lefújás után a pályán.

– Nagyon bosszantott a dolog! Láttam, hogy a Donát visszatáncol, jó megoldást választottam, de eltörtem a labdát. Rosszul érintett, mert pontosan tudom, mennyire kellenek nekünk a pontok! – mondta „Isu”.

Az egy ponttal azon a mérkőzésen még elégedettek lehettünk, a Soroksár elleni nullával értelemszerűen egyáltalán nem. Pedig úgy utaztunk el szerdán, hogy győzni megyünk a több meghatározó játékosát nélkülöző ellenfélhez, aztán 2-1-es vereséggel jöhettünk haza.

– Ez nagyon fájó vereség volt! A Pécs ellen végig stabilak voltunk, és Soroksáron is úgy tűnt, rendben vagyunk, hiszen a második félidő elején megszereztük a vezetést. Aztán valami történt. Ebben az osztályban elég egy hiba, és már gólt is kapunk, az egyenlítés pedig megfogta a csapatot. Aztán kaptunk még egyet, s ezzel el is buktuk a bajnokit. Nagy kár érte, mert feljebb léphettünk volna a tabellán.

Most vasárnap (14.30) feljebb is kell lépnünk, elvégre hazai pályán játszunk, ellenfelünk pedig a 15. helyezett Dorog lesz. Leendő vendégünk eddig 30 pontot gyűjtött, míg mi 28-at, nyilvánvaló tehát, hogy nagyon fontos bajnoki lesz ez mindkét fél számára.

– Mindegy, ki jön, lehetne az a Debrecen is, nekünk most három pontot kell szereznünk! Csak magunkra számíthatunk. Hasonló teljesítményre lesz szükségünk, mint a PMFC ellen, elöl és hátul is stabilan, jól kell futballoznunk, agresszívnek kell lennünk. A gólhelyzeteinket pedig értékesítenünk kell – fogalmazott Harsányi, aki egyértelmű választ adott arra a kérdésre, miszerint most bevágja-e a ziccert: – Be!

Legyen így!

Hajrá, Lőrinc!